Her kan hyttedrømmen din bli virkelighet

 

Fjellmora Hytteområde ligger i et idyllisk fjellområde nord/ vest i Trysil kommune. Området tilhører det som kalles Trysil-Knut Fjellverden i Eltdalen. Fjellmora Hytteområde består av 72 tomter som ligger sør og vest vendt i åpent skogs-og fjellterreng med fantastisk utsikt.

 

Fjellmora Hytteområde ligger ca. 30 minutter med bil fra Trysil sentrum og Trysilfjellet, som er Norges største skianlegg, med alpint, langrenn, klatrepark, golfanlegg, Trysil Bike Park og tilrettelagte sykkelstier. Nærmeste tettsted med nærbutikk og bensinstasjon ligger i Jordet ca. 15 minutter fra hytteområdet.

 

Hyttefeltet ligger i et av de flotteste turterrengene Trysil har å by på, både sommer og vinter. Langs hyttefeltet går det oppkjørte langrennsløyper som er tilknyttet 160 km turløyper i variert terreng. Du kan velge om du vil gå runder på bare noen få kilometer eller om du vil gå flere mil. Sommeren byr på mange flotte turstier gjennom skog og fjell, og om du er heldig kanskje du til og med får se villrein i fjella her. Populære turmål er bla. Eltdalsskaret, (1109/1148 m.o.h.) og Kampflåhøgda (1208 m.o.h.) hvor du kan nyte den fantastiske utsikten over Trysilfjellet, Sølen og Rondane. Det er flotte forhold for småviltjakt og området har en av de bedre bestander av rype og skogsfugl i Trysil. Det er gode muligheter for fiske både sommer og vinter. Eltsjøen og Røsjøen ligger i umiddelbar nærhet og av elver og åer er Elta og Trysilelva nærmest.

 

For å komme til Fjellmora Hytteområde, følger du skilting til Trysil. Når du kommer til Jordet som ligger ca. 15 km nord for Trysil etter riksveg 26, tar du av mot Rena/Slettås etter riksveg 215. Etter ca. 500 m tar du av mot Eltdalen etter fylkesveg 577. Følg veien i 13 km og ta av mot høyre oppover privat veg - Morveien. På høyre side etter ca. 700 meter ligger hytteområdet.

Hyttetomtene er i størrelsesorden 1,3 - 1,6 mål. 

 

Kart over tomtene Reguleringsplan