..frisk luft og naturopplevelser når du drar på hytta? Se hva nærområdet til Fjell-Mora Hytteområde har å by på:

FJELLTURER
Her har du turområder av beste slag rett utenfor hytteveggen sommer som vinter. Vinterstid er det preparerte løyper i områdt som går i variert terreng. Du kan velge om du vil gå runder på bare noen få kilometer eller om du vil gå flere mil. Sommeren byr på flotte turstier gjennom skog og fjell, kanskje du til og med treffe på en villrein eller to..

ALPINT
Trysilfjellet er Norges største og mest populære skistenter og ligger kun 30 minutters kjøring unna Fjell-Mora. Her finnes fasiliteter for enhver smak. I stedet for å bo midt i folkesvermen, er Fjell-Mora et bra valg for rekreasjon mellom øktene.

JAKT
I nærområdet er det flotte forhold for småviltjakt. Området har en av de bedre bestander av rype og skogsfugl i Trysil. Det kan løses jaktkort på privat grunn, tilhørende Eltedalen Nordre samt for områder forvaltet av Trysil Fellesforenig for jakt og fiske. Både jakt- og fiskekort får du kjøpt på Embrets kafe som ligger i hyttefeltet Fjellverden Øst, nedenfor Fjell-Mora Hytteområde.

FISKE
I umiddelbar nærhet ligger Eltsjøen og Røsjøen. Dette er forholdsvis bra fiskevann. I Eltsjøen kan du fiske ørret, harr, abbor og lake. I Røsjøen er det kun røye. Av elver og åer er det Eltåa og Trysilelva som ligger nærmest. Liker du å kombinere turer i skog og fjell med fiske, er det flere bra fiskevann i passelig turavstand fra hytteområdet og veier.

BÆR
Når sensommeren og høsten kommer er det multe, blåbær og tyttebær i overflod både i skog og fjell. Du kan gå rett ut av hytta og plukke alle sorter. Vel bekomme!